söndag 20 januari 2008

Det är inte svårt att väljaMan kan knapt tro att detta är samma vy, en naken vinterbild och en lummig sommarbild. Vilken man föredrar är upp till var och en men jag vet vilken jag skulle valt att vara i.You cant amost belive that this is from the same spot, but it is. Ones in the winter and ones in the summer.
Its for you to desside witch whan you prefer, I now what I like.

MVH Ken
7 kommentarer:

Glädjekällan sa...

Hej
Jo det kan nog jag också, men den nakna har skönhet och charm på många sätt den med även om jag vill ha blommor och grönska, i alla fall just nu.
Härliga bilder.
Fortsatt trevlig söndag
hälsar
Birgitta

Lotta sa...

Oj vad vacker bild, tagen under försommaren gissar jag för det är väl pioner som blommar så fint! Jisses vad jag längtar.... I går var jag ute och pysslade lite och det kändes som en kall marsdag med tanke på att det inte är någon tjäle i jorden här. Funderade och planerade en ny rabatt för Roddisar - är ju rådjurssäker och det är de valen jag får göra och var jag skall mura min stenmur, tack för alla tipsen jag fick. Det jag funderar på är när man lägger första stenlagret - hur få man de att ligga still/ligga kvar? Skall man lägga lite betong på marken och sedan stenar? Jag har en sluttning så det är risk att det rör sig.. kanske förankra första lagret med något i marken, typ korta armeringsjärn... låter det bra tro? Ha en bra vecka. 8`)

Linda Lunda sa...

Hehehe... det var på tiden! Att du visade en 'fulbild' *sniss*
Näää de är fina båda två! Det är kul att se vinterbilden för den säger en del om hur ni har byggt upp och planerat rabatter och dyl.
Fast nog vill jag helre vara i din trädgård på sommaren... får jag det??
Linda

Hanna - Den vita skolan sa...

Vilken härlig trädgård ni har.skymtade ett helt kanon fint staket och grind på en av bilderna. Här blir man så deprimerad när man tittar ut genom fönstret. Ett hett tips...lägg inte ner jordvärme sent på hösten i ihållande regn =)
Ha de gott

Beverly sa...

Beautiful garden. I love to find garden blogs from other countries. I will be coming back often:)

Pam/Digging sa...

While I love the lush beauty of the summer view, I enjoy the openness of the winter view. It gives me a good look at the size of your garden.

I see you have a birdhouse on a post too, Ken. Do you get many birds in yours?

Mr. McGregor's Daughter sa...

Even though I like the summer garden better, your winter garden still has lots of interest. It must look good in all seasons.