söndag 30 december 2007

Utmärkelsen

Nu har vi bestämt var vår utmärkelse ska skickas vidare till:
Det blir......Till Linda på Trädgårdsdraken som med sin blogg får en att både längta till växtlighet, få insperation till trädgårdskonst (som man gärna själv skulle vilja ha;( )
och inte minst att man på sina ställen med din humor i texten får sig ett gott skratt;)
Vi önskar Linda och alla andra ett riktigt

GOTT NYTT ÅR

2 kommentarer:

Linda Lunda sa...

Men..... OJ.... TACK!!!! Nu 'rodnar' jag och känner mig väldigt hedrad!!! Vad fint du/ni har skrivit om min blogg ('rodnar' igen).
Tack :o)!
Hur gör jag nu? Den här skall vidare vad jag förstår?
Linda

Anja C. Hill sa...

Hejsan Ken, jag svarar här på din undran över Rhododendronsådder kontra sticklingar av dem.
Det är förvisso så att jag kommer knappast att ha glädjen att se mina frösådda roddar i blom. Därför är det ur min synvinkel roligare med sticklingar. Sticklingar från blombara plantor blommar fort - som hos mig redan första året.Sedan vet jag ju att det finns klokare människor än jag som plockar bort blommorna från ettårs-sticklingarna så att plantan får samla kraft och växa bättre i stället.
Fröerna har jag lite i "studiesyfte" - kul att se hur snabbt de utvecklas, hur svårt det är att hålla dem vid liv mm mm. Dessutom är jag medlem i Svenska RhododendronSällskapet (www.rhododendron.se)och vi får bl a lära oss sådd av roddar.
Jag har p g a dåligt tålamod skaffat färdiga plantor, sticklingplantor och egensåddaplantor - då står jag ut att vänta på att sådderna skall växa till sig. Har väl vid det här laget kanske 50 olika Rh. - de flesta modell mindre.

mvh, Anja