torsdag 24 september 2009

Höstmys...Fall time..

MMmmmm.....Jag älskar hösten.....och min man som jag idag firar 21 årig bröllopsdag med. Grattis till oss!!! Vilken tur att vi hittade varandra och vilken tur att vi har samma intresse. Det är jag så tacksam för........ (för det mesta, man får ju inte bestämma allt)..... (kanske lika bra det)!!!!

MMmmm..I love the fall....and my husband. Today we are celebrate our 21:th wedding day.
Congratulations to us! we are lucky to have found each outher and that we have the same interest.
.
Djur är en gåva till oss människor, dom tar fram det bästa inom oss. (För det mesta)....I mårt vita hem är det en hel del tassar efter 4 katter + ett kattbarnbarn , samt vår hund Tindra. Men jag tvättar hellre ofta än att minimera beståndet. Huset och trädgården är stor och ingen av oss är allergisk, tack och lov.
.
Animals is a gift to mankind, In our white decorated home there is al lot of paws from bouth our four cats and our dog Tindra. I rader wash my white textiles often than have less animals around me. Our garden and our house is big and non of us are alergic..thank god.
.

Mitt höstpyssel består av bl.a att trä rönnbär på tråd, till höst och juldekorationer. Här har jag plockat pärlrönnbär. Vi har en hel del rönnar i vår trädgård i olika storlekar samt färg på bären. De flesta är ännu inte så stora att de gett några bär än. Eftersom jag älskar att dekorera med det som naturen bjuder oss, så har vi sett till att skaffa buskar och träd, cyresser, enar , thujor m.m i olika färgtoner.
.
I like to take care of the things that growes in our garden and that can be use for decorations inside, some of them for Cristmas decorations like this white berrys of sambucus.
We have al lot of trees and bushes that can be used for indoors decorations.
.

Ute virvlar höstlöven. Luften är frisk och det luktar höst. Till helgen blir det stora höströjet i trädgården. Men i kväll ska vi ta det lugnt med god mat och kura under filten tillsammans med alla våra fyrfota vänner. Vår dotter döptes på vår bröllopsdag för 21 år sedan. när hon var liten sa hon - Mamma kommer du ihåg när du och jag och pappa gifte oss i kyrkan???? Så jag brukar alltid gratta henne denna dag.
.
Outside are the leaves falling to the ground, the air is bright and it smells fall. Thise weekend we shall clean up in the garden, not in the borders. We shall take in our garden furniture and our garden decorations. But today we shall have a nice evening, eat good and be with all our animals.
Our daugther was babtised on our wedding for 21 years ago. When she was small she allways say-Mammy do you remeber when you and I and daddy get married in the church?? So I allways say gratulations to her on thise day to.
.
Må så gott . Have a nice day
.
Carina
.

15 kommentarer:

Moa sa...

Vilka härligt underbara foton.. jag känner höstkänslan och bara älskar den.. GRATTIS.. på er bröllopsdag och historien med dotter är ju bara för söt.. kram /Moa

Alen Trädgård sa...

Grattis på er bröllopsdag hoppas att ni allihop får en härlig fortsatt dag. Underbara bilder.

TrädgårdsPrinsessan sa...

Grattis!!
Och vilken bra ide att trä rönnbär på tråd - det ska jag prova att göra tillsammans med mina småtjejer! Håller dig sig ända till jul om, man gör det nu?

Kalo sa...

Mysigt var rätta ordet! Grattis på bröllopsdagen!
Karin

Ester sa...

Vi gratulerar, vi gratulerar...
(Var tacksamma för att ni slipper höra oss sjunga!)Hoppas ni har en härlig bröllopsdag!
Vilken lyx med så mycket vita rönnbär. Vår lilla pärlrönn är knappt knähög, så vita girlanger känns rätt avlägsna...
Bröllopskramar från Ester, Pelle, Matilda och Karoline

Ingela på fröst sa...

Ja, visst är det härligt att skörda för lättja och skönhet! Själv ska jag ut i skogen och hämta lite (bara lite) vitmossa och revor av... ja vad heter det nu...tänk tänk tänk... inte gran, inte tall, inte mossa utan mmmm ja...lummel heter det! Jag och mitt minne! Korallkornellen är roligt att ta in också med sina röda grena! Detta ska in innan frosten kommer och förvaras till julen. Det kommer att bli en härlig helg!
TjinglIng

AnnCharlotte sa...

Grattis på brölloppsdagen;-)
Undrar varför jag just nu vill ha en rönn med vita bär i min närhet??????

mormor Hannele sa...

Grattis! (vår 26 åriga dotter var också med på vårt bröllop, hon föddes strax efter ;)
Härliga höstbilder, min favorittid med, kram.

M/S Design sa...

Grattis!
Det var ett riktigt trevligt inlägg och det där med djur spår/hår håller jag med om fast det kan bli lite väl mycket i bland för jag har ganska många djur.
Ha en bra dag.

Annika Christensen sa...

Vilken härlig bild på schackfigurerna. Ja nu du är det dags att pyssla. Jag håller också på med rönnbär. Hortensior var jag och plockade igår bilen full från golv till tak. Liv fick till sin utställning och resten blev lite hemlisar.
Skall bli kul och sed dina saker som du designat.
Ha en skön helg
Glömde säga grattis på bröllopsdagen

Kram Annika

Glädjekällan sa...

Grattis till er båda. Vilken tur i livet ni haft och har.
Rönnbären är fina i år så även jag har varit ute och hämtat in lite. Några vita har jag ännu inte fått, men nästa år kanske.
Mysiga bilder.
På tal om eng. trädgårdstomtar, det är väl aldrig så att ni har en gjutform ;-))?
Trevlig helg
Birgitta

Marie sa...

Hösten är verkligen härlig. Nu gäller det att njuta och spara på minnen inför vintern.
/ Marie

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Grattis på bröllopsdagen alla 3! :o)
Jag är övertygad om att livet förlängs om man har djur, man blir lyckligare.
Ha en fortsatt härlig dag,
Lydia

Börjelundskan sa...

Ååååå, hjälp, jag har inte bloggat på länge, fick hicka när jag såg att ni haft bröllopsdag den 24:e. Hurraaa, hurraaa och grattis på bröllopsdagen i efterskott.

Såg att vi är synkade på mer än ett loppisfynd....hihihi, det börjar bli kusligt det här Carina. Den lilla söta gipsbysten med barnhuvudet, .....den kom jag hem med i dag från Loppisen i Boanäs + 4 ursnygga vita järnkonsoller.

Det går kalla kårar utmed ryggen nu!!!! Är vi Telepatetiska tror du??

Vi hörs vännen. Kram Cin

Lilla-eva sa...

Åh, vad härligt det är med små barn -det där med bröllop är ju det största i livet för dem... Vår pojk gjorde sällskap med sin farbror och hans brud i kyrkan för ett år sen, som brudnäbb, och nu säger han alltid att han har gift sig med dem...

Tack åter en gång för underbar inspiration, mina små sticklingar är bara vissna, stela pinnar som inte kommer vakna mer... Det är en gåva med gröna fingrar, fortsätt vårda dem väl! Jag hoppas att mina också kan grönska med tiden...

Må gott.
Kram Helen