söndag 31 maj 2009

Högtidsdagar......Mothersday..

Grattis alla Mödrar i hela världen !!!! Vi är värda all uppmärksamhet !!! Att vara förälder tycker jag är det viktigaste jobbet som jag har. Inget annat är viktigare för mig !!! Nu har dom vuxit upp och "minstingen" har nu tagit studenten. (Receptet på rabarberpajen hittar ni på vår dotters blogg heavenly cupcake.)
.
Congrat to all mothers around the world!! We are worth it!! To be a parent is the most inportent job of all. Now they have grown upp and our "small" one has take his examination.

Här har vi den unge mannen, som nu gått ut motorsportsgymnasiet. Vilka härliga ungdommar !!! Lycka till ,till er alla och lyckönskningar om jobb och en ljusnande framtid!!!!

Here is the young man him self on his day.

Fagus sylvatica "Bicolor Sartinii" Gulbrokig bok.

En stor högtid är det även i trädgården nu. Allt är så underskönt vacker just nu, det går inte ens att ta in denna skönhet med hjälp av kameran utan det måste upplevas med alla sinnen. Med synintryck, dofter, smaker, känseln samt hörseln. Vi har en näktergal i trädgården och den sjunger fantastiska symfonier för oss. Allt känns som i en saga. Nu är det underbart att bara vara.

Now it is a big time for the garden too, everything is absolutely beautiful now. it is hard to show it true the kamera...you must see it.

Forsythia variegata "Mini gold"
. Nu blommar även Rhododendron, tänk att vi en gång tyckte att det var töntigt med Rhododendron. Tur att man blir klokare........... Här är det Rhododendron "Hachmanns Charmant" som blommar så vackert.

Now is the time for the Rhododendron to start blooming.
.
Här blommar Rhododendron "Virginia Richard". För oss så är Rhododendron en ny bekantskap sedan två år tillbaka, så man blir ju så himla glad när dom visar sina vackra blommor. Vi har redan hunnit skaffa oss en liten samling. Som det känns nu så har samlarvurmen lagt sig lite överlag . Nu känns det viktigt att njuta, samt att skapa vackra blickfång med det man har.
Ha det gott och njut..........
.
Carina

12 kommentarer:

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Ja visst går det fort med barnen, här är de 14 och 16....och det finaste som finns.
Härlig bok och forsytia! :o)
Ha det så bra,
Lydia

Glädjekällan sa...

Jo barnen är det finaste vi har.
All lycka till studenten.
Även här finns en Porschefantast. Han har haft bilen i vårt garage och jobbat med den hela vintern. Han längtar efter att få den körklar igen. Hoppas arbetet med den flyter för det är ju nu som den skall vara på vägen.
Visst är det ljuvligt nu. Synd att man måste sova!
Ha det gott
Birgitta

Mia sa...

Mmm så gott med rabarberpaj.

Vi har en ganska stor planta men resten är små. Jag hoppas våra växter till sig snabbt men tveksamt om jag får till mer än en paj i år. Jag har flera plantor på gång av smultronrabarber som jag dragit upp från frö i år så nästa år kanske det blir en större skörd. :)

Ha en härlig sommarvecka!
/Mia

Linda Lunda sa...

GRATTIS DENNY!!!!!!!
Puss från Tant Linda.
De övriga växterna kommenterar jag inte.. grrr..... dreggel....
Linda

Anja sa...

Grattis till studenten!
Visst är det världens viktigaste jobb att vara föräldrer.
Fina vackra, läckra bilder!/Anja

Med fingrarna i (j)orden sa...

Grattis till mor och student! Och till att ha upptäckt rhododendron. Själv är jag förtjust i de små vilket är tur eftersom de ryms i min lilla trädgård.
Eva

lillakolonistugan sa...

En morsdag kram från en mamma till en annan mamma..kram kram..

men NU är våra barn stora..som vi funderade när dom var små..vad skulle det bli av dom :) ja förutom att jag ville att Denny skulle gifta sig med Amanda så vi kunde bli svärmödrar haha...men krama honom och gratulera på den stora i efterskott.

Härliga trädgårdsbilder..vi bara njuter..
Ha en underbar kväll Kram från Götet

Floralis sa...

Hej Carina!
Kul att hitta till din blogg! : )) Här verkar det finnas en riktigt kreativ trädgårdsfantast till kvinna som står bakom all den här inspirationen.
Bäst att spana vidare. Det lilla jag sett hittills så verkar vi ha samma inredningsstil dessutom... : ))
Ha det gott!
/Anneli

mormor Hannele sa...

Stilig son. Och vi firade mors dag
4 generationer för första gången ;)

Anonym sa...

My Blog
http://www.wretch.cc/blog/markacey
Nice to meet you
Hsinchu, Taiwan

Hjärtat Mitt sa...

Grattis till sonen!
Hoppas att ni har det lite lugnare nu, så ni hinner njuta av er vackra trädgård.
Här är det skolavslutning på fredag i nästa vecka. Sen har jag mer tid till trädgården, för då slipper jag det eviga skjutsandet fram och tillbaka.
Variegerade träd och buskar, mumma för ögat :)
Ha en skön helg!
Kram Mari

Britt sa...

Nästa år har jag studenten här det skall bli spännande.//Britt